Loading...
Hydra2018-12-19T15:06:45+00:00

Project Description

HYDRA

El disseny s’inspira en el mite de la Hidra, un drac format per molts caps en forma de serps. La serp és l’animal que dóna origen al concepte de drac. La Hydra té 7 caps, sis al davant del cos i un darrer a la cua. Els sis caps de davant són de drac mentre que el cap de la cua és el cap del Griu quan era petit i d’aquesta manera es fa una referència directa al drac que ja tenen a Artesa.

Els caps tenen expressions diferents que mostren estats d’ànims i al mateix temps cada cap té un moviment específic relacionat amb el seu temperament. Els caràcters i moviments dels 6 caps frontals són: Cap Content: Mou el cap dreta i esquerra. Cap Enfadat: Tanca i obra la boca i la fa petar. Cap tímid, vergonyós: Tanca i obre els ulls. Cap trapella, juganer: Treu i amaga la llengua.   Cap sorprès: Mou les orelles i cap Badoc: Mou el cap amunt i avall.

El drac és per portar-lo noies i noies  a partir de 12 anys. Està pensat per 3 portadors, dos al davant, un al costa de l’altre, i un darrera- El drac té una alçada de 2,70 metres i una llargada de 2,50 mtes. Disposa de  9 punts de foc.

NOM : Hydra

POBLACIÓ: Artesa de Lleida

ANY: 2015

PORTADORS: 3

DISSENY ORIGINAL