Loading...
Moll Fer2019-01-11T20:14:30+00:00

Project Description

Moll Fer

El Moll Fer és un drac que és un peix, un moll naturalment, que és a l’escut de la ciutat de Mollet. La història del Moll Fer està relacionada amb una llegenda de la ciutat de Mollet que ens parla dels aiguamolls de la ciutat, del vi presenta a la zona abans de la fil·loxera i la industrialització i d’unes caves subterrànies misterioses, on a més d’elaborar cava als anys 50 del segle passat, hi viuen éssers terrorífics… com ara el Moll Fer que està acostumat a el foc, l’aigua i el vi.

El Moll Fer és un drac molt especial perquè es parteix  per la meitat i es converteix en dos dracs autònoms. El drac és per a 2 portadors que van un al costat de l’altre i quan es separen les dues parts del drac, es converteixen en un drac per a 1 portador. La part interna de cada drac  es l’espina, de manera que el drac autònom té un lateral modelat amb cos de peix i l’altre amb espina interior.

El Moll Fer té una llargada de 4,40 mts. I una alçada de 2,80 mts. Disposa de 10 punts de foc i de dos mecanismes de llançament d’aigua.

NOM : Moll Fer

POBLACIÓ: Mollet

ANY: 2009

PORTADORS: 2

DISSENY ORIGINAL