Escultors de la festa

És un llibre escrit per Manel Güell que tracta dels tallers Sarandaca, Ventura&Hosta i Dolors Sans

noticia_escultors de la festa2019-11-13T18:05:54+00:00

Publicació del llibre Escultors de la festa sobre els tallers Sarandaca, Ventura&Hosta i Dolors Sans

El llibre presenta per primer cop  el treball de disseny i construcció d’imatgeria festiva (dracs, gegants, capgrossos i bestiari festiu divers ) dels tallers Sarandaca, Ventura&Hosta i Dolors Sans. Presenta les biografies, l’evolució dels tallers i les seves opinions sobre la festa popular mitjançant entrevistes en profunditat. S’exposen de manera detallada les tècniques i  els materials de construcció. Completa el llibre un inventari dels aproximats 1.000 elements construïts pels tres tallers fins l’any 2018. També proposa una reflexió sobre la festa  des d’una perspectiva etnogràfica, folklòrica i sociològica, amb articles de Bienve Moya, Amadeu Carbó, Xavier Cordomí, Paco Cruz i Jo Farb Hernández. Està il·lustrat amb 270 imatges, la majoria inèdites, de la imatgeria festiva dels tres escultors de la festa. L’ha escrit Manel Güell i l’ha editat Pagès Editors. A partir del 20 de gener de 2019 es pot trobar a les llibreries o compra-lo directament a l’editorial.

Regala el llibre per Nadal o Reis i dedicat pels tallers i per l’autor

Si vols fer un bon  regal de Nadal i Reis,  ara pots tenir el llibre Escultors de la festa dedicat i personalitzat. Per fer-ho només has de comprar el llibre per internet a Pagès editors i ompli la següent butlleta:

https://www.pageseditors.cat/ca/blog/butlletaescultorsfesta/

Podràs decidir la persona a qui dediques el llibre, el text de la dedicatòria  i qui  vols que et signi el llibre, ja siguin tots els tres tallers i l’autor o només algun taller. Tens temps fins el dia 8 de desembre de 2019.

Els escultors dels tres tallers i l’autor ens trobarem a l’editorial i signarem personalment i a mà els llibres amb la dedicatòria que heu proposat

És una molt bona opció per regalar a totes les persones interessades en la cultura popular. És un llibre per tothom i per totes les edats ja que es pot llegir o simplement contemplar les seves 270 fotografies, la majoria inèdites.